Fartkameravarnare minskar risken för böter

Tänk dig att du är på väg till en kund och du redan har kört en lång sträcka. Att bli fartblind är inte helt ovanligt i ett sådant sammanhang. Det är också något som kan leda till stora summor i böter om du passerar en fartkamera när du kör som fortast. Genom att välja en körjournal som har en inbyggd fartkameravarnare minskar risken markant för att du ska få böter. Du får då en varning om att en fartkamera närmar sig och kan justera hastigheten innan du passerar den. Självklart ska man inte köra för fort men det händer tyvärr ibland att man inte tänker på hastigheten.

Kostnaden för böterna kan hamna på upp till 4000 kr. Det är en stor summa som man självklart inte vill behöva betala enbart för att man missat att hålla koll på hastigheten. Något som alla gör vid något tillfälle. För det är lätt att bli lite fartblind när man kör en längre sträcka och då behöver man självklart något som kan hjälpa en att sänka hastigheten.

Slipp böter med fartkameravarnaren

Är det inte helt ovanligt att du kör långa sträckor, vet du precis hur enkelt det är att fastna i en situation där du kör för fort. Det är en av de stora farorna när man kör bil när det kommer till hastigheten. Att hålla stenkoll på hur fort man kör är inte alltid enkelt. Därför kan man välja en körjournal för företagsbilen som också har en fartkameravarnare. På det här viset kan man alltid få en notis om att en fartkamera närmar sig. Då kan man också se till att sänka hastigheten, ett bra sätt att se till att undvika att man kör för fort.